Dom / Istaknuti / 8 prekrasnih kuća na plaži dnevni boravak

8 prekrasnih kuća na plaži dnevni boravak

Želite li ići na odmor na plaži? Ne brini. Jednostavnim uređenjem laganog stila na plaži postižete sav ugođaj dana na plaži bez postavljanja nogu ispred kuće. I najbolja vijest od svih? To je jednostavan i svestran stil koji se može izmijeniti u skladu s bilo kojim stilom kuće.

Otvorena i prozračna dnevna soba

Pješčana paleta boja s dodirima plave savršeno podsjeća na more i surfanje u ovom domu Butler Armsden Architects. Da biste maksimalno iskoristili ovu vrstu palete, pokušajte se držati otvorenog izgleda i ograničite upotrebu namještaja i dodataka. Ideja ovdje je stvoriti otvorenu, prozračnu atmosferu sličnu onoj koja se događa vani.

Svijetloplava dnevna soba s prirodnim teksturama

Dnevni boravak s osnovnom kućom na plaži lako je postići ako koristite pravu kombinaciju boja i materijala, kao što je to ovdje napravila dizajnerka Sabrina Alfin. Mekane plave boje, boje pijeska i kamena te akcenti od sirovog drveta kombiniraju se neprimjetno kako bi se popodne u ovoj dnevnoj sobi osjećalo kao dan na plaži.

Plažna dnevna soba sa detaljem o zamjenama

Jedan od najboljih načina da se pogled na plažu ili obalu postigne pogledom, kao što se vidi ovdje, u ovoj dnevnoj sobi, ljubaznošću namještaja Indijske rijeke. Iako ga neki više vole sa stilom seoske kuće, ona je povijesno više povezana s nautičkim ili stilskim stilom. Široke vodoravne daske pobuduju osjećaj ležerne jednostavnosti, a nije li to uopće ono o kakvom se plažnom stilu radi?

Minimalistička dnevna soba na plaži

Da biste vezu izvana i u zatvorenom učinili gotovo bešavnom, razmislite o uglavnom bijeloj shemi boja s tankim, prostranim namještajem, poput ove kuće na plaži iz Lissett Homesa. U dnevnoj sobi ove kuće na plaži osjeća se otvorenost zahvaljujući velikom prozoru i minimalističkom interijeru. Popovi morsko plave boje pomažu u održavanju osobnosti plaže usred bijele boje.

Preppy dnevna soba sa zelenim naglascima

Ponekad se stil plaže više odnosi na stvoreni osjećaj nego na paletu boja. Iako je akcentna boja ovog dnevnog boravka u stilu plaže Donna Elle zelena, a ne plava, on i dalje ima onaj lagani lagani opušteni stil plaže zahvaljujući dijelom pješčanoj, bijeloj pozadini, namještajem od ruba oborina, obalnim umjetničkim djelima i detaljima školjki.

Plaža Dnevna soba s prugastim zidovima

Kožni kauči i perzijske prostirke nisu često povezani s uređenjem stila na plaži, ali ova dnevna soba s plažom na kući, ljubaznošću odabrane fotografije fotografije, dokazuje da se ovaj stil ne može oboriti. Unatoč neočekivanom pokućstvu, hrapavi podovi i pleteni stolci dodaju osjećaj ležernog duha na plaži. I primijetite boje vodoravnih pruga na zidovima - potpuno podsjećaju na horizont plaže na kojem se pijesak susreće s vodom.

Dnevna soba Beachy Glam

Iako se stil plaže često smatra laganim i bezveznim, nema razloga zašto oni koji vole svoj dom malo raskošnijim ne mogu sudjelovati. Ova dnevna soba sa kućom na plaži tvrtke Stephan Alexander Homes dodaje pomalo glamura opuštenom stilu s zrcalnim stolovima za kavu, nježnim detaljima i ukrasnim priborom. Baš kao i žena koja na plaži nosi nakit i pete, ova soba razmatra okoliš, ali slijedi vlastita glamurozna pravila.

Sandy Neutrale u dnevnoj sobi

Život na plaži je sjajan, osim jednog problema - pijeska. To se prati iznutra i može biti velika bol u rješavanju. Da biste olakšali čišćenje i smanjili količinu pijeska koji se zaglavio u tkanine, razmislite o uklanjanju prostirki i idite isključivo s golim podovima, kao što su to radili vlasnici ove nekretnine. Iako prostirke dodaju ugodan faktor, u kućama na plaži često možete pobjeći bez njih.

Provjerite također

Neki od jednostavnih i niskobudžetnih uradaka za uređenje interijera

Jednostavna prostirka za krpe Tražite li neke jednostavne, jeftine DIY projekte ukrašavanja za pokušaj? Pusti da …