Dom / Dekor kuće / Bakreni dekor za dom koji možete napraviti

Bakreni dekor za dom koji možete napraviti

Vazna bakrena zavojnica

U to nema nikakve sumnje: metalik ima moć uzdići gotovo sve do glamuroznih novih visina. Specifične metalne završne obrade - baš poput boja i uzoraka - stižu i izlaze kad je u pitanju uređenje doma. Mesing je bio velika stvar 1980-ih, a slijedili su ga hladni metali poput srebra u kasnim 90-ima. Sada je gotovo sve što se tiče metala; čak se potiče miješanje metala i obloga.

No, bakar definitivno ima svoj trenutak za sjaj. Bakreni ružičasti sjaj nadopunjuje puno paleta boja. Lijepo je u kontrastu s bluzom i zelenilom koji tone u dragulje i zagrijava svjetlije nijanse poput Rose Quartza i Serenitya. Kad se bakar spaja s crnim i bijelim, ima modernu privlačnost.

Iako je boja u spreju jedan od najbržih načina da se predmetima dobije metalik sjaj bakarni materijali - za razliku od zlata - imaju dodatnu prednost što su relativno jeftini i lako ih je pronaći. Izlet u lokalnu trgovinu hardvera u stvari će se dobiti bakrena žica, zavojnica, traka, cijevni fitinzi, pa čak i kontaktni papir koji će vam pomoći pretvoriti skromne predmete u šik kućni dekor. Evo trinaest projektnih ideja koje će vas potaknuti.

Bakrena zavojnica vaza

Bakrena cijev zavojnice iz vodovodnog dijela prodavaonice hardvera može nadahnuti mnoštvo mogućnosti projekta, a duljina od pet stopa košta manje od deset dolara. Evo, to se jednostavno namotalo oko jednostavne vaze sa staklenim cilindrom (možete pokupi ih u trgovini dolarima ) Da mu da samo stil izgled skup. Jedan jedini zeleni list čini suvremenu, organsku izjavu.

Skulptura bakrene zavojnice

Imate ostatak bakrene zavojnice iz gore navedenog projekta? Sjajno! Uvijte u oblik slobodnog oblika kako biste napravili predmet koji će dodati stil kavanom stolu ili ormaru za knjige. Dajte mu visinu tako da je stavite na vrh hrpe knjiga.

Bakreni magneti za hladnjak

Premažite te magnetima za hladnjak s osnovnim abecedom bakrenom bojom u spreju kako bi vaša djeca mogla uživati u igranju s njima, a možete ih i gledati.

Zrcalo s bakrenim ivicama

Okvir bez okruglog zrcala uzdignut je u status proizvođača stila dodavanjem bakrene vrpce na njegov rub. Ovakvu vrpcu možete pronaći u odjeljku za vrt u trgovinama hardvera (vjerovali ili ne, odbacuje puževe i puževe), kao i u većini trgovina za obrt kao uobičajenu zalihu za izradu vitraža.

Stakleni i bakreni podmetači

Zaštititi površine od oštećenja hladnih i toplih napitaka možete napraviti DIY setom podmetača izrađenim od ukrasnog papira za sendviče (možete koristiti i fotografije) između dva kvadrata stakla. Rubovi su zapečaćeni bakrenom vrpcom da bi im se dobio sofisticirani, kupljeni izgled.

Bakreno ogledalo u obliku stopala

Evo još jednog projekta za izradu bakrene vrpce. Ovo jeftino ogledalo u spavaonici dobilo je veliko lice. Bakrena vrpca nanesena na njegove rubove i na samo ogledalo stvara ukošeni izgled koji bi zavarao najzapaženije oči.

Stalak za časopis za bakrene cijevi

Hardverski prolaz postao je vrhunsko lovište za ukrašavanje doma. Bakrene cijevi i vodovodne instalacije posebno su svestrani materijali za izradu modernog uređenja doma. Na primjer, ovaj remen je napravljen od par starih traperica i bakrenih vodovodnih potrepština. Poradit će na podršci vašem časopisu i izgledati sjajno!

Stalak za bakrene cijevi

Ovaj moderni stalak za tvornicu sredinom stoljeća mrtvo je zvono za dizajnerske verzije prodavača poput West Elma. Sa samo nekoliko vodovodnih potrepština i alata, možete pojačati kućnim biljkama da ih dignete s poda i približe se prirodnim izvorima svjetlosti. Kao dodatni bonus, bakar odlično izgleda sa zelenom bojom.

Prstenje za prstene od bakra

Dodajte moderan dodir svom stolu pomoću ovih bakrenih manžeta izrađenih od - pogodili ste! - bakrene cijevi. Držači salvete ovo će lijepo ukrasti svjetlo i čak i jednostavne platnene salvete izgledaju posebno. (Obavezno prvo pospremite rubove cijevi da ne bi zabio materijal ili ozlijedio prste!)

Skulpture listova bakrene žice

Bakrena žica - koja je mnogo tanja od bakrene zavojnice i može se naći u električnim hodnicima u trgovinama hardvera - također je probirljiva i korisna za izradu svih vrsta stvari. Ove skulpture nalik listovima davale bi organsku eleganciju štikleu ili dodale interes ugrađenim policama za knjige.

Provjerite također

Neki od jednostavnih i niskobudžetnih uradaka za uređenje interijera

Jednostavna prostirka za krpe Tražite li neke jednostavne, jeftine DIY projekte ukrašavanja za pokušaj? Pusti da …